2013. december 10., kedd

A legjobb időjárási program Magyarországra

Manapság az okostelefonok világában már nagy jelentőségűvé váltak a telefonos alkalmazások. Ezek között pedig népszerűek az időjáráshoz kapcsolhatóak is. Hogy megkönnyítsem dolgukat ki is választottam a legjobbat

Bevallom igen nehéz jó időjárás alkalmazást találni, de azért én megpróbálkoztam vele. Több-kevesebb sikerrel. És bemutatom a legjobbat. Az ingyenes alkalmazásokat néztem meg, mivel az emberek nagyrésze ezeket használja. Nézzük is:
 Az Időkép alkalmazása nyerte a címet amiatt főleg, mert az alkalmazások közül itt a legrészletesebb a jelenidő időjárása. A többi app-nál erre nem nagyon fordítottak figyelmet és nem is nagyon érdekük mivel nagy részük külföldi cég. Bár amennyire jó a jelen időjárása, annyira gyenge az előrejelzés, sokszor még biztos időjárási helyzetekben egy napra előre is jó pár fokos eltéréssel jelez előre. Nem beszélve Budapestről, amit úgy számol, hogy Budapest és környéke, így az előrejelzett érték jóval alacsonyabb a ténylegesen mértnél. Bár hozzáteszem ez az időkép rendes oldalánál is így van. A hosszútávú előrejelzést pedig ne is nézze senki, mert használhatatlan, de ezt ők is megmondták, hogy senki ne vegye készpénznek. Visszatérve a jelenidő térképekre annyit említenék meg velük kapcsolatban, hogy néha nem töltenek be, de ezt egy patch-el lehet javítani. Az alkalmazás külseje szép, letisztult. Megtalálhatóak benne a legfrisebb hírek, hójelentés, vizek hőmérséklete, kameraképek. Vannak kezdőképernyőre kitehető widgetek is amik nem a legszebbek, de azért nem is csúnyák és testreszabhatóak is. Ami még nagy előnye ennek az alkalmazásnak, hogy folyamatosan frissítik.

















Nincsenek megjegyzések:

Elmúlt hét legnépszerűbb bejegyzései

Jelenlegi műholdkép

Látható műholdkép

Időjárási fáklya Budapest

Időjárási fáklya Budapest
A képre kattintva érhető el a friss fáklya!!!

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More